Next Event in:
+ +
8 days
21 hours
32 minutes
31 seconds
17 dec

17 dec Bourbon Street

16:00

In de zomer van 2021 kende de Belgische bluesband ‘Bourbon Street’ een nieuwe start met een ‘nieuwe’ guitarslinger en een vernieuwde set.

 

De basgitaar van Little M is al enkele jaartjes opgeborgen maar zijn vertrouwde warme rauwe klankkleur komt nu nog meer tot zijn recht. Het harmonicaspel van Daddy Bean, niet vies van een effect hier en daar.

Mississippi saxophone zowel als ritme- en als solo-instrument. Andy Slick brengt de zes-snaar helemaal tot zijn recht. Dit geruggesteund door de strakke ritmesectie bestaande uit Lowdown Alex en Chopstick Will.

 

Met veel nieuw werk en hier en daar een ‘oudje’ ertussen, kwestie van ons DNA niet te verloochenen. De mix en afwisseling van rauwe blues, funk en rock is er nog steeds, op smaak gebracht tot een Bourbon Street ‘flavour’ en aan het publiek geserveerd. Blues with a twist!

Bourbon Street is zowat de meest zweterige straat van het New Orleanse French Quater, vol gepakt met bars en stripclubs, dan hoeven we daar verder geen tekening meer bij te maken.

 

Optredens op o.a. Oetsloven Blues, Sunday evening blues, Be-Mine blues en heel recent op Jazz Pop Bilzen waren telkens een feestje met lovende recensies!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER ONS

Sunny Blues Nuenen presenteert circa 8 keer per jaar een bluesband.
De optredens zijn altijd gratis te bezoeken in Café Schafrath - Park 35, Nuenen
logo60